Hva trenger du å ta hensyn til når CNC-rutermaskinen kobler jordledningen

Jordledningen må være kjent med alle.Under bruk avCNC ruter maskin, må vi ta hensyn til sikkerhetsfarene under jordingsledningen.Vi skal oppfylle kravene og standardene ved driftCNC ruter maskin.Sikkerhet.Derfor må du være oppmerksom på følgende problemer når du kobler til jordledningen tilCNC ruter maskin.

Montering og demontering avCNC ruter maskin

Når jordingsledningen må vi først koble til jordklemmen og deretter koble til den elektriske klemmen;når du fjerner jordingsledningen, må vi først demontere den elektriske klipsen i rekkefølge og deretter fjerne jordklemmen.

Del den jordede myke kobbertråden til kobbernesen med det øvre øyet på jordklemmen (den elektriske klemmen med en fast og aktiv) tilsvarende posisjon på jordstangen, fest kobbernesen med ett øye på jordingslinjen på jordklemmen eller På jordnålen utgjør den et komplett sett med jordledninger.

Sjekk om spenningsnivået til jordstangen stemmer overens med spenningsnivået til driftsutstyret.

Den jordede myke kobbertråden har en inndeling og kombinasjon, og jordstangen har en flat munning og en dobbel fjærkrokwireklips.

Du må sjekke jordledningen tilCNC ruter maskinfør jobb

Om den myke kobbertråden er ødelagt, skruforbindelsen er løs eller ikke, om elastisiteten til linekroken er normal, og den bør skiftes ut eller repareres i tide hvis den ikke oppfyller kravene.

Hva er forberedt på å koble jordledningen avCNC ruter maskin.

1. Det må sjekkes først.Jordledningen er mer vanlig hvis den elektriske ledningen ikke kontrolleres.Jordlederen kan ikke være i kontakt med kroppen.

2. Sjekk om spenningsnivået til jordstangen stemmer overens med spenningsnivået til driftsutstyret.

3. Henge jordledninger i begge ender av arbeidsplassen for å unngå muligheten for elektrisk støt.

Forholdsregler for bruk og vedlikehold under jordledningstilkoblingen.

1. Ved jording av hauger kan bakkens fysiske form raskt låse opp den store strømmen av ulykken for å sikre kvaliteten på bakken.

2. Jordledningen skal ikke forvrenges under bruk.Når den ikke er i bruk, bør den myke kobbertråden være brønnskive.Etter at jordingsledningen er fjernet, er den ikke tillatt å slippe fra luften eller falle rundt.Det bør føres med et tau for å være oppmerksom på rengjøringsarbeidet til jordledningen.

3. Velg den tilsvarende jordledningen i henhold til forskjellige spenningsnivåer.

4. Det er strengt forbudt å bruke annen metallledning i stedet for jordledninger.


Innleggstid: 27. juni 2022