Klassifisering av kantbåndmaskin

Qingdao Gladline Machinery er en moderne produksjonsbedrift som spesialiserer seg på design, produksjon, salg avtrebearbeidingsmaskinerog tilbehør. Edge båndmaskiner en av detrebearbeidingsmaskiner.Replikeringsmaskinen brukes til å brukes.Imidlertid er programmet svært automatisert.Kan fullføre transporten i den rettorienterte formede kanten Pakket – kuttet – foran og bak – opp – ned – opp og ned – ned – ned og ned – ned – polert og mange prosesser.

Edge båndmaskiner hovedsakelig delt inn i tre typer:Automatiskedge båndmaskin, semiAutomatiskedge båndmaskin, håndforseglingedge båndmaskin.

DeAutomatiskedge båndmaskinkan brukes i fiberplater med middels tetthet, fine treplater, massivtreplater, sponplater, polymerdørpaneler, kryssfiner, etc. Trykk på funksjonen for pressing, skjule, avfasing, ruhet, intensiv, skraping polering, forsegling, glatt, følelse, forseglingen er flat.Utstyret fungerer stabilt, pålitelig og holdbart, moderat, spesielt for store møbler, skap og andre platemøbelprodusenter.

Den semiAutomatiskedge båndmaskiner egnet for fiberplater med middels tetthet, fine treplater og lineær kant på platen, som kan overføres til tetningsplaten, båndet, opp- og nedfresing og polert automatisk produksjonslinje på en gang.Hovedytelsen til produktene kan til og med overstige det avanserte nivået til lignende produkter i Kina, og prisen er lav, spesielt de som er egnet for å produsere platemøbler.

Håndforseglingenedge båndmaskinFor det første kan den være direkte anvendelig på den rette linjen av platetypen og den buede kantblokkeringsoperasjonen.Når den bærbare trebearbeidingskanten er installert, er bruksmetoden i den manuelle kanten av den tradisjonelle colline, og håndforseglingen. Kanten er samtidig egnet for en tetningsstrimmel av forskjellige materialer: som melamin (impregnert) papir, tre, plast (PVC eller ABS), og lignende.Den bærbare trebearbeidingskanten har følgende fordeler: strømlinjeformet, lett, høy kvalitet, rimelig.Den bærbare trebearbeidingskanten kan brukes til å konvertere arbeidsplassen og nå dekorasjonsstedet for konstruksjon på stedet, egnet for bruk i dekorasjonsindustrien.


Innleggstid: Mar-08-2022